Teljesen, te – 31 napos holisztikus életmódváltó program

24.990,00 Ft

Kategória:

🧘‍♂️ Teljesen, te 🧘‍♀️

Holisztikus online életmódváltó program indul októbertől! 🥳🤗🥰

 

A Teljesen, te 31 napos mentorprogram, ahogy a neve is jelzi, teljes mértékben rólad szól! 🙂
Az utóbbi 9 évben vagy táplálkozással vagy jógával kapcsolatos összetartásokat szerveztem. Mindkét terület végtelenül kedves számomra, de az idei ősszel kapcsolatban ezeknél többre éreztem hívást.
Többre magamból, többre az egészségről, az életről, a megélésről, az elfogadásról, elengedésről és a belső utazásunkról.
Minél régebb ideje vagyok a szakmában, annál tisztábban látom, hogy a táplálkozástudomány megismerésnél többre van szükség ahhoz, hogy helyes döntéseket tudjunk hozni a konyhában.
Hogy van a lelked? Milyen a párkapcsolatod? Vannak még nagyszüleid, szüleid? Ha igen, milyen a kapcsolatotok egymással? Milyen gondolataid vannak, mikor egyedül vagy? Milyen démonokkal küzdesz? Te is hajlamos vagy szabotálni önmagad? Van missziód? Szánsz elég időt önmagadra? Ki tudsz bontakozni, mint férfi/nő?
Ezek a dolgok mind, mint hatással vannak a táplálkozásunkra és vica versa. 🙂
Ezért arra gondoltam, idén októberben egy még mélyebb önismereti utazásra hívlak, remélem velem tartasz! ❤️

Az őszi programmal kapcsolatos hasznos tudnivalók:

🍁 Gyakori kérdés, hogy egyéb elfoglaltságok (munka, gyerek stb.) esetén is érdemes-e belevágni az életmódváltó programba? A válasz, hogy természetesen! 🙂 Az őszi online program egészen decemberig fenn marad az online térben, így később is lehet a feltöltött anyagokat pótolni.
🍂 Hetente lesznek ÉLŐ csoportos videóbeszélgetések, melyek mindig más-más témakört ölelnek fel. Amikre számíthatsz: táplálkozástudományi alapismeretek, stresszkezelés, vegyszermentes életvitel, alvás tréning, meditációs alapismeretek, régi traumák feldolgozása, belső gyermekünk gyógyítása, gondolkodásmód reform, az élet új perspektívában, női/férfi szerepekben való kiteljesedés.
🍁 Napi rendszerességgel tartjuk a kapcsolatot írásos formában, hogy együtt könnyebben átvészelhessük az esetleges hullámvölgyeket. Mindennapi motiváció lesz a segítségedre.
🍂 A program kezdete előtt kapsz egy bevásárlólistát és egy októberi wellness menetrendet (minden napra egy kis feladat vagy lélekemelő kényeztetés) is, hogy még gördülékenyebb legyen az indulás!
🍁 Lélekmelengető húsos és vegán őszi receptek a hűvösebb napokra.
🍂 Igény szerint, a programban résztvevőknek szívesen segítek személyre szabottan is, hogy a kialakított életmód és az új rutin hosszú távon is könnyen és élvezettel követhető legyen.
🤳 Jelentkezési határidő: 2023. október 1. (Ám a limitált létszám miatt érdemes már korábban bebiztosítani a helyed. 🙂)
Részvételi díj: 24 990 Ft (Ami megegyezik egy 60 perces konzultáció árával. 🙃)
Egyéb kérdések esetén vagy bővebb információkért várom szeretettel a leveled az alábbi e-mail címen:
📧 somlyai.szilvia@gmail.com

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Teljesen, te – 31 napos holisztikus életmódváltó program” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük