Somlyai Szilvia

Életmód tanácsadó és jógaoktató
JELENTKEZÉS

Egészségünk százalékos arányai

Hiszem, hogy a teljes egész(ség)et holisztikus megközelítéssel lehetünk képesek megteremteni. Ehhez szeretném neked átadni azt a tudást és eszköztárat, amely már számos ügyfelemnek segített kiteljesedni mind fizikális, mentális és lelki szinten.

Táplálkozás

Mindfullness

Biohacking

Sport

Egyénileg vagy párral, családtaggal, ismerőssel igénybe vehető szolgáltatások

Hozzunk együtt változást az életedbe! Az életmódváltás nagy lépés, haladjunk inkább kézen fogva, kis lépésekben, megünnepelve az apró örömöket és kiélvezve az út minden szakaszát! 

Egyéni, jó hangulatú, revitalizáló
Magán jógaórák

Őszinte, bensőséges, segítő
Életvezetési tanácsadás

Jógázzunk együtt online is!

Ha csak pár perced van magadra, a Youtube-ra feltöltött jógavideók segítségével bárhol, bármikor feltöltődhetsz!

Az egészséges táplálkozás három alapszabálya

1. Élettel életet

Fogyassz minél több élő táplálékot, hisz csak nyers ételekben találhatók meg azok az enzimek, amelyek a jó hasznosuláshoz, felszívódáshoz és hatékony beépüléshez kellenek!

2. Táplálkozási egyszer egy

Válassz a boltban olyan ételeket, amelyek egy összetevőből állnak, például kígyóuborka, citrom, eper, hal, így garantáltan nem éri a szervezeted kellemetlen meglepetés egy ismeretlen és emészthetetlen látogató formájában!

3. Tudatos és szeretetteljes étkezés

Hagyd, hogy valóban a gyomrodon keresztül vezessen az út a szívedhez! A tested érzi, hogy mikor készíted szeretettel, figyelemmel és valóban táplálási célzattal az ételt. Ha így alkotsz és így is fogyasztasz, az az egészséged fogja gyarapítani!

„Csakis akkor léphetünk túl korlátainkon, ha előbb felismerjük őket.”