Táplálkozási tanácsadás

24.990,00 Ft

A 60 perces online videótanácsadás során megosztom veled azt a tudásbázist, és megismertetem azt az eszközrendszer, amely segít annak az egészséges és éhezésmentes új életmódnak a kialakításában, amellyel helyreállíthatod a szervezeted optimális működését és elérheted a kívánt testsúlyt.

A közös konzultációnkat megelőzően kapni fogsz tőlem e-mailben egy kérdőívet, amelyet, ha kitöltesz, ki tudok elemezni az online találkozónk időpontjáig és személyre szabott segítséget nyújtani a problémák megoldásához, kitűzött célok eléréséhez.

A tanácsadáson közösen értékeljük a kitöltött kérdőív válaszait, majd megbeszéljük, milyen személyre szabott étrend követése javasolt az egyéni céljaid megvalósításához.

Bejelentés: 2024-től a Korall Sportsziget táplálkozási tanácsadójaként dolgozom offline, személyesen és online platformokon. Ebből adódóan mikor a weboldalamon vásároltok, a közvetlen banki átutalás a sportegyesület elnökének, Deé János számlájára érkezik. Tehát ne lepődjetek meg a férfi neven, a számlátokat továbbra is én fogom kiállítani! 🙂 Viszont mivel SMS értesítést nem kapok a sikeres tranzakciótokról, kérlek a somlyai.szilvia@gmail.com e-mail címre írjatok annyit, hogy: A megrendelés véglegesítve. Ezt követően küldöm az e-mail címetekre a online számlát.

 

Kategória: