Somlyai Szilvia

Életmód tanácsadó és jógaoktató
JELENTKEZÉS

Szolgáltatások

 Rólam 

A nevem Somlyai Szilvia, foglalkozásomat tekintve okleves jógaoktató és táplálkozási tanácsadó vagyok. Felsőfokú végzettségemet 2014-ben, a Károli Gáspár Református Egyetem kommunikáció- és médiatudomány szakán szereztem meg kitűnő eredménnyel, de néhány év kommunikáció terén végzett munka után rájöttem, hogy a közvetett kommunikácó helyett sokkal közelebb áll a szívemhez a közvetlen, őszinte, segítő jellegű tanácsadás és a testi és lelki gyógyítás a jógán keresztül. A Hatha jógaoktató képzést – YAI minősítéssel) – 2017-ben végeztem el, a COE vegán és vegetáriánus táplálkozás tanácsadó kurzusát pedig 2019-ben teljesítettem. Eddigi tanulmányaimat a Weider Professional életmód és táplálkozási tanácsadó tanfolyamával zártam 2020 tavaszán, hogy a vegyes táplálkozást követő vendégeimnek is teljeskörű segítséget tudjak nyújtani. A jelszó a fenntarthatóság, tehát egy olyan személyre szabott ketogén étrend kialakítása, ami nemcsak egy hónapig tartható, de akár egy életen át is könnyedén és élvezettel követhető.
Mind a jóga, mind az alacsony szénhidráttartalmú enzim táplálkozás alapjaiban formálta át az életem. A testtudatos életmód megváltoztatta az önmagammal és embertársaimmal ápolt kapcsolatomat, megtanított új perspektívából szemlélni a világot és rávilágított arra, hogy mi emberek is képesek lehetünk szimbiózisban élni Föld teremtményeivel. A minőségi állati eredetű ételek helyes alkalmazásával és növény-központú  táplálkozással hosszú távon nemcsak a bolygónkat leszünk képesek meggyógyítani, de saját magunkat is. Hiszem, hogy mindannyian egészségesnek és erőtől sugárzónak születtünk és a testünk a legjobb partner, aki segítségünkre lehet ennek az állapotnak a visszaállításában. Minden kis sejtünk azért dolgozik, hogy visszaállítsa a szervezetünk optimális működését, de az eszközt nekünk kell a kezükbe adni.
Természetes táplálkozásunk pozitív hatásait lehet a szavak szintjén is közölni, de ezt tapasztalni kell. Bízom benne, hogy társad és segítőd lehetek ezen az úton! Várlak szeretettel online és személyes tanácsadásaimon!

Egészségünk százalékos arányai

Hiszem, hogy a teljes egész(ség)et holisztikus megközelítéssel lehetünk képesek megteremteni. Ehhez szeretném neked átadni azt a tudást és eszköztárat, amely már számos ügyfelemnek segített kiteljesedni mind fizikális, mentális és lelki szinten.

Táplálkozás

Mindfullness

Biohacking

Sport

Egyénileg vagy párral, családtaggal, ismerőssel igénybe vehető szolgáltatások

Hozzunk együtt változást az életedbe! Az életmódváltás nagy lépés, haladjunk inkább kézen fogva, kis lépésekben, megünnepelve az apró örömöket és kiélvezve az út minden szakaszát! 

Egyéni, jó hangulatú, revitalizáló
Magán jógaórák

Őszinte, bensőséges, segítő
Életvezetési tanácsadás

Jógázzunk együtt online is!

Ha csak pár perced van magadra, a Youtube-ra feltöltött jógavideók segítségével bárhol, bármikor feltöltődhetsz!

Az egészséges táplálkozás három alapszabálya

1. Élettel életet

Fogyassz minél több élő táplálékot, hisz csak nyers ételekben találhatók meg azok az enzimek, amelyek a jó hasznosuláshoz, felszívódáshoz és hatékony beépüléshez kellenek!

2. Táplálkozási egyszer egy

Válassz a boltban olyan ételeket, amelyek egy összetevőből állnak, például kígyóuborka, citrom, eper, hal, így garantáltan nem éri a szervezeted kellemetlen meglepetés egy ismeretlen és emészthetetlen látogató formájában!

3. Tudatos és szeretetteljes étkezés

Hagyd, hogy valóban a gyomrodon keresztül vezessen az út a szívedhez! A tested érzi, hogy mikor készíted szeretettel, figyelemmel és valóban táplálási célzattal az ételt. Ha így alkotsz és így is fogyasztasz, az az egészséged fogja gyarapítani!

„Csakis akkor léphetünk túl korlátainkon, ha előbb felismerjük őket.”