Adventi jógaprogram

18.990,00 Ft

Kategória:

Hangolódjunk együtt az ünnepekre jógával, téli meditációkkal, mély beszélgetésekkel, lélekmelengető jógikus receptekkel és évzáró rituálékkal! 

Tarts velem az év utolsó jógikus életmódváltó programján, zárjuk együtt a 2021-es évet!

Hasznos tudnivalók a téli online összetartással kapcsolatban:

  • Heti kettő, 60 perces, mindent átfogó, ÉLŐ-ben történő gyakorlásokhoz kapsz hozzáférést, melyben a mozgásos tevékenység mellett kiemelt figyelmet kap a helyes légzés és a tudati, érzelmi állapotok megfigyelése. A közös online órák vezetett meditációval zárulnak, amelyek az aktuális érzelmi szükségletek kielégítésében és problémák megoldásában segítenek.
  • Az élő jóga videók feltöltésre kerülnek, így azt a 4 hetes időtartam alatt többször is, újra megcsinálhatod őket.
  • Útmutatást kapsz arról, hogy szerezd vissza/tartsd meg a jó egészséged és hogyan valósítsd meg önmagad.
  • Elsajátíthatsz számos relaxációs és meditációs technikát, amelyek segítségedre lehetnek a mindennapi stressz kezelésében.
  • Személyre szabott segítséget nyújtok ahhoz, hogy kiteljesedhess mint nő/férfi, és abban, hogy önmagad legjobb barátjává válj! 🙂
  • A téli programban ünnepi receptekben sem lesz hiány! Minden héten több jógikus karácsonyi receptet is megosztok majd veled, részletes elkészítési instrukciókkal megfűszerezve!
  • Nem maradnak ki a repertoárból a melengető gyógyteák sem, beszélgetünk majd azok jótékony hatásairól és a szezonális fűszerek helyes használatáról, kombinálásáról!

 

A program időtartama:

2021.11.22. - 2021.12.20.

KÜLÖNLEGES KARÁCSONYI AKCIÓ!

Vágjatok bele a programba együtt a barátnőddel/barátoddal/anyukáddal/anyósoddal/apukáddal/apósoddal/cicáddal/kutyáddal és cserébe mindketten 20% kedvezménnyel jöhettek az összetartásra!

20%-os páros kuponkód: duplaélmény

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Adventi jógaprogram” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sajátítsd el a tudatos vásárlás alapfortélyait!

5 fontos szempont, amit érdemes figyelembe venned!